Referenties

 Opdrachtgevers aan het woord:

Petra en Douwe Bangma, project Hilversum:

“De samenwerking met Petra hebben wij als zeer prettig ervaren. Enthousiast, gedreven, positief, snel, tomeloze inzet, gedurfde en creatieve ideeën en Petra voelde heel goed aan welke sfeer bij ons huis en ons gezin paste. Verder heeft Petra ook diverse mensen ingeschakeld (schilder, electriciën, timmerman, behanger) die allen, onder de enthousiaste aansturing van Petra, zeer goed werk in een kort tijdsbestek hebben verricht waarbij wij slechts de sleutel hoefde te overhandigen. Onze inrichting is een ontzettend mooie mix geworden van klassiek en stoer met lieve elementen. Het is een nog fijner huis geworden waar we als gezin heerlijk van genieten.”

Wonen Landelijke Stijl Hilversum 2Wonen Landelijke Stijl Hilversum 1

Foto’s: Wonen Landelijke Stijl (juli/augustus 2015), fotografie Denise Keus.

 

Jacqueline Dijkstra, project Bilthoven:

”Wij waren erg tevreden en enthousiast over het advies van Petra.We hadden al een paar keer iemand over de vloer gehad, maar Petra voelde het heel goed aan en wist onmiddellijk sfeer te scheppen en het anders in te richten. De adviezen waren erg welkom.”
Jacq

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sabine Hahn, project woonkamer Asperen:

“Wij wisten wel ongeveer hoe wij het wilden hebben, maar uiteindelijk zagen wij het bos de bomen niet meer. Petra was de redding! Met een frisse blijk kwamen haar idee en voorstellen boven borrelen. Een uitgebreid plan lag op tafel met een geweldig mood bord zodat wij steeds meer een beeld kregen. Kleuradvies, kleine aanpassingen, gebruik van bestaande lievelingsmeubels en aanschaffen van nieuwe meubels hebben een ambiente gecreëerd waar wij iedere dag weer blij mee zijn. Zelfs na haar bezoek bleef Petra creatieve ideëen aandragen die wij bijna allemaal hebben omgezet. Heerlijk om zo iemand aan je zijde te hebben, dankjewel, Petra!!”

 

Asperen 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luud van Lelyveld, project etalage, boekhandel ‘Flevo’ in Huizen:

“In de drieëntwintig jaar dat ik de boekwinkelheb zijn de reacties van klanten op de etalage nooit zo overweldigend geweest. Het aantal mensen dat de winkel binnenliep, louter om complimenten uit te delen, was groot, erg groot. En die complimenten waren terecht: het waren drie schitterende etalages. En die drie etalages zijn met ongekend enthousiasme en plezier gemaakt. Petra heeft alles adequaat, en in samenspraak, ingekocht en “etalageklaar” gemaakt. Ook zaken waar ik zelf niet zo gauw aan gedacht zou hebben (bijvoorbeeld de rechten op de gebruikte afbeeldingen) waren geregeld. De etalages zijn gemaakt zonder dat mijn klanten daar enige last van hebben gehad. Snel, vakkundig en soepel. Ik kan iedereen aanraden met Petra in zee te gaan en hoop dat het niet de laatste keer is dat ze me op zo’n geweldige manier met mijn winkel geholpen heeft!”.

LDV-sfeer3-1La dolce vita 8*

 

Mirjam de Boer, project de Tuinkamer, Amsterdam:

@PetraPostmus-Interieuradvies heeft onze tuinkamer een mooie nieuwe look gegeven. Spannend, warm met een klassiek tintje. Past zo in woonblad ‪@VTwonen ‪@Elle

Tuink.1Tuinkamer 2

 

Martin van Leeuwen, project De Sigarenfabriek , Utrecht:

Wie Petra vraagt om stylingadvies is niet zomaar van haar af. Ze rust niet voordat ze alle mogelijkheden heeft verkend, gebaseerd op jouw doelstelling, en verrast je dan met verfrissende insights. Zo ging ze aan de slag met mijn opdracht: ‘warm, sfeervol, klassiek Engels met moderne touch, waar mensen zich snel thuis voelen’ Regelmatig krijg ik complimenten van mijn gasten over het interieur en de warme ambiance. En geef haar de ruimte om je te laten verrassen met net die extra elementen in je interieur of exterieur. Zo liet ze het pand volledig zwart schilderen. Ik kan haar van harte aanbevelen!

cover 5 (WLS)Denise 20

 

Foto’s: Wonen Landelijke Stijl mei 2013, fotografie Denise Keus.

Heleen Schirring, project woning Utrecht:

Vanaf het moment dat ik dit huis betrad voelde ik me thuis. Dit heeft geheel te maken met de inrichting en sfeer. De combinatie van de steigerhouten elementen met een hele fijne blauwe kleur op de muren had ik zelf nooit kunnen bedenken. Ik ben elke dag dankbaar dat we de styling hebben kunnen overnemen. We wonen inmiddels alweer een jaar met heel veel plezier in dit huis en dat is geheel te danken aan de fijne sfeer die gecreëerd is door Petra.

foto 2 verkocht 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maijne van Rosenbaum Select, project Eindhoven:

Petra, nu heb ik de foto’s gezien – het is prachtig, ik ben echt perplex. Wat heb je dáár een hoop werk aan gehad! Wat een aardige details, wat leuk, dat bestek op de muur, wat een vondst – ik vind het verbazingwekkend mooi. Zodra ik je weer in het echt zie, ga ik voor je klappen! Kind, kind, wat heb je een eer van je werk.

Eindhoven 7Eindhoven 8